Spring naar inhoud

De onderwerpen

Samen met inwoners zijn doelen bepaald die zorgen voor een fijne leefomgeving.

Gebruik buitenruimte

Plekken voor het gebruik van de buitenruimte zijn belangrijk voor een fijne omgeving. Op deze plekken kunt u bijvoorbeeld (samen) wandelen, sporten of spelen. Hier werken we aan met het doel: ‘Een groenere omgeving die uitnodigt om te bewegen en te ontspannen’.

Ontmoeten

Thuis voelen in de buurt is voor iedereen belangrijk. En door iets met elkaar te doen leert u elkaar beter kennen. We versterken dit met het doel: ‘Meer kansen creëren voor ontmoetingen tussen mensen’.

Verkeer en bereikbaarheid

Het is fijn om makkelijk en veilig van je huis naar een andere plek te kunnen reizen. Dit kan soms lastig zijn door drukte en het gedrag van anderen in het verkeer. We werken hieraan met het doel ‘Verbeteren van de verkeersveiligheid in buurten’.

Groen en schoon

Een groene en schone omgeving geeft een fijn gevoel en is ook goed voor uw gezondheid. We zetten hierop in met het doel: ‘De buitenruimte in de woonomgeving mooier maken’.

Dagelijkse leefvoorzieningen

Het is fijn om in een omgeving te wonen waar leefvoorzieningen goed bereikbaar en beschikbaar zijn. Dit willen we verbeteren met het doel: ‘beter bereikbaar maken van openbare voorzieningen’.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp. Ook u kunt het verschil maken, samen met andere inwoners. Het doel is: ‘Meer duurzame voorzieningen in de buurt’.

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren