Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 21 van de 50.

Status

De Groene Long

Door:
18 juni 2023

De Groene Long, een park centraal in ons dorp In dit park kunnen jong en oud ontmoeten, genieten, sporten, ontspannen en herdenken.

Omdat er binnen ons dorp, geen centraal park is dat voldoet aan de vraag van nu is dit idee geboren. De groene long, is dankzij zijn centrale locatie, een unieke plek. Doordat het park, echt in het bruisende gedeelte van het dorp ligt. De Bewoners van de Herbergier en vele huishoudens kijken uit op dit park en dit park zou een plek moeten zijn waar mensen zich kunnen ontspannen en elkaar kunnen ontmoeten. Ook vindt hier iedere donderdag de weekmarkt plaats.

Omdat er in de winkelbranche een verschuiving plaatsvindt naar het online bestellen van producten en diensten, wordt de klantbeleving in de winkelstraat steeds belangrijker. Ook het klimaat, biodiversiteit en de levende openbareruimte  zijn zeer belangrijk, zo zou er van het huidige winkelgebied een groen en vitaal dorpscentrum gevormd kunnen worden.


Argumenten voor

Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

| 27 juli 2023 07:20

Vroeger, vele jaren terug is er een groot stuk groen weggehaald en is er een afgrijselijk gebouw neergezet met een parkeerplaats erachter. Het enige positieve hieraan is het verzorgingstehuis met hun mooie tuin de rest is beton en niet om aan te zien. Nu rest er nog enkele stroken groen en dat moet dan maar een park worden. Die enkele m2 die er nog rest?! Bewoners hechten waarde aan rust rondom het water en willen geen hangjongeren of dagjesmensen die naar de luidruchtige fontein komen kijken.Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren