Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 4 van de 50.

Status

Laarzenpad

Door:
4 juli 2023

Zou er langs het Weteringpad een zgn. laarzenpad kunnen worden gemaakt voor wandelaars? En een extra fietspad langs de Keplerweg?

Het Weteringpad is een prachtig stukje natuur aan het worden, maar het is er op sommige momenten erg druk. Er wordt gewandeld, tussen het werk door een frisse neus gehaald, (sportief of ondersteund) gefietst, gebromd en gesnord en er lopen ook koeien en ganzen. Dat vergt veel stuurmanskunst om er allemaal omheen te laveren.

Mijn idee om de druk op het pad wat te lenigen: Een laarzenpad (met opruimplicht). Tegelijk is het misschien een idee om de zgn. losloopstrook langs de Keplerweg (is te gevaarlijk om los te lopen, met het langsrazende verkeer) te vervangen door een fietspad plus -langs het water- een laarzenpad. Dan krijg je daar een leuk rondje voor wandelaars, en qua fietspad wordt het Weteringpad -gedeeltelijk- ontlast. 


Argumenten voor

| 4 juli 2023 15:40

Dit is precies een mooi voorbeeld dat past in het idee dat ik eerder plaatste, wandel struinpaadjes naast een fietspad zodat iedereen een plek kan krijgen op de weg zonder gevaar lopenArgumenten tegen

Nog geen reacties geplaatst

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren