Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 6 van de 50.

Status

Meer groen in Alphen, minder gecultiveerd

Door:
4 juli 2023

Meer grote bomen planten, stop met cultiveren van natuurgebieden in Alphen, kap met uitbreiding entertainment

Ik zie heel erg graag dat er veel meer bomen worden geplant, geen dunne sprieterige boompjes, maar flinke bomen. Langs de wegen en tussen de huizen. 

De Eendenkooi veel avontuurlijker maken voor kinderen en inrichten met meer bomen, boomstronken (geven ook schaduw). 

Minder natuurgebieden in Alphen door de gemeente laten cultiveren. Gewoon afblijven. Durf ook natuur de natuur te laten zonder dat daar truttige educatieve en gecultiveerde zaken aan worden verbonden! Heempark is al verpest door truttige educatie en kabouterbos. Laat het meer, de Zegerplas verder met rust! Geen meer vertier en vermaak bij Weidebloemenbuurt (Bij Hen en Pannekoe, klimpark is al meer dan genoeg!). Geen groot vermaak- en entertainment gebied van maken s.v.p. bij het meer. Het Zomerspektakel is erg leuk en meer dan genoeg! 

Alphen heeft er een handje van om natuurgebieden om te zetten in educatieve entertainment, zo ook bij de dijk achter bij de Augustijnenlaan. Stop ermee!

Dus.... meer groen, meer grote bomen, respecteer Alphense natuurgebieden, kap met uitbreiding van entertainment rondom de en Heempark en Zegerplas en plant meer grote bomen tussen de huizen. 

Argumenten voor

Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

| 26 juli 2023 16:45

Dag medebewoner,

Ik snap waar u vandaan komt. Ik denk echter dat wij Alphen a/d Rijn ook aantrekkelijk moeten houden voor jonge gezinnen. Als het hier niet aantrekkelijk genoeg is voor jonge ouders, vertrekken zij.
Ik vind het eerlijk gezegd ook juist mooi dat gemeente Alphen a/d Rijn de educatieve borden neer heeft gezet. Kinderen groeien op met kennis, en je bent nooit te oud om te leren. Het is ook niet alsof ze natuur weghalen. Win-win situatie toch?
We wonen hier met z´n allen!Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren