Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 16 van de 50.

Status

Opvang vluchtelingen midden in de samenleving

Door:
22 juni 2023

Er is veel ophef over de huisvesting van vluchtelingen aan de Steekterweg. Terecht want er zijn veel betere locaties denkbaar.

Er is terecht veel te doen over de opvanglocatie’s aan de Steekterweg ( en de Hoorn ). De keuze is ook niet logisch omdat er aanmerkelijk betere plaatsen zijn waar de opvangbereidheid ongetwijjfeld groot is en de integratiekansen beter.
Wat de denken van de Marthestichting en Park Rijnstroom of het voormalig gemeentehuis ( de muziekschool kan dan een mooie nieuwe plek krijgen ) of de onbebouwde strook land achter de wijk Burggooi.
Toplocaties in wijken met hoogopgeleidde, welvarende bewoners die zich altijd positief opstellen jegens vluchtelingenopvang. Wat is er mooier dan ook diè burgers een kans te geven hun “steentje bij te dragen”.
Wellicht wonen er, in die buurten, zelfs wethouders die dan ook de kans krijgen om te laten zien hoe zeer zij betrokken zijn. Mooier kàn het niet !!!

Argumenten voor

Nog geen reacties geplaatst

Argumenten tegen

| 4 juli 2023 11:47

Mooi geschreven! Echter kan het ook om helemaal geen vluchtelingen op te nemen en de boete als gemeente te incasseren.

| 27 juli 2023 11:31

Inderdaad! In deze tijd met een enorme woningnood in Nederland moet de conclusie zijn dat Nederland vol is! Ook vraag ik me af waar die Oekraïners toch het geld vandaan halen om in die dure auto's te kunnen rijden. Wat doen toch die mannelijke jonge Oekraïners toch in Nederland, moeten ze niet meevechten?Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren